Korporativno upravljanje

Damir Mikuljan

Predsjednik Nadzornog odbora

Od 1. prosinca 2018. na poziciju operativnog direktora Rafinerija i marketinga imenovan je gospodin Stjepan Nikolić.G. Nikolić na ovu poziciju dolazi s pozicije direktora Logistike.

Karijeru je započeo 1995. u Mundusu kao projektant procesno energetskih postrojenja. Od 1998. do 2000. radi u Croduxu kao analitičar i planer lanca opskrbe tržišta naftnim derivatima.

Coca-Cola Beverages (CCB) se pridružio 2000., gdje je u 10 godina prošao niz radnih mjesta u operativnom sektoru, od analitičara proizvodnih procesa …

Coca-Cola Beverages (CCB) se pridružio 2000., gdje je u 10 godina prošao niz radnih mjesta u operativnom sektoru, od analitičara proizvodnih procesa, upravljanja tvornicama pića do vođenja cjelokupnog lanca opskrbe CCB za Hrvatsku.

Diplomirao je 1995. na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu na procesno energetskom smjeru, stekavši zvanje diplomiranog inženjera strojarstva na kojem je sudjelovao u osnivanju Lean udruženja i povremeno surađivao u svojstvu vanjskog asistenta na Katedri za industrijsko inženjerstvo.

Započeo je međunarodni poslijediplomski studij MBA na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te je završio nekoliko specijalističkih programa za upravljanje lancem opskrbe, proizvodnim procesima i poslovnim sustavima na internacionalnim sveučilištima u Južnoafričkoj Republici, Ujedinjenom Kraljevstvu, Švicarskoj i Americi.