Karijera

Zaposlite se u Ini

INA kao jedan od vodećih poslodavaca na hrvatskom tržištu nudi mnogobrojne mogućnosti za karijeru! Bez obzira na to jeste li na početku karijere ili ste već iskusni stručnjaci, u Ini možete  pronaći stabilnost, zajednicu i karijeru.

Stalo nam do toga je da se naši nove kolegice i kolege, osim svojim znanjem i vještinama, uklope u našu organizaciju i svojim sustavom vrijednosti te načinom razmišljanja kako bismo se zajedno nastavili razvijati i rasti.

Upravo zbog toga provodimo selekcijski postupak koji prilagođavamo potrebama pozicije.

Kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, sve prijave za sva radna mjesta u našoj kompaniji, pa tako i otvorene molbe, šalju se isključivo putem Portala za zapošljavanje. Prijave pristigle drugim kanalima ne uzimaju se u razmatranje.

Kako izgleda proces zapošljavanja u Ini?

Predselekcija temeljem životopisa

Nakon što ste izradili profil na našem portalu za zapošljavanje, možete vidjeti i prijaviti se na sve natječaje objavljene u INA Grupi.

  • Kako napraviti profil na Taleu?

Prilikom prve prijave odaberite opciju „Novi korisnik“. Na ekranu će se pojaviti Informacija o obradi osobnih podataka, a nakon pritiska na opciju „Prihvaćam“ pojavit će se sučelje za registraciju u koje trebate unijeti korisničko ime i e-mail adresu te željenu lozinku. Nakon toga, na vaš e-mail će stići automatski odgovor potvrde vaše prijave.

  • Pregled

Vaša prijava na natječaj će prvo doći u ruke stručnjaka za regrutaciju i selekciju koji će utvrditi zadovoljavate li sve formalne uvjete natječaja svojom razinom obrazovanja, iskustvom i drugim vještinama.

Psihologijsko testiranje

Kandidati koji su prošli predselekciju, dobit će iz sustava za online testiranje poziv na testiranje.

Svako testiranje pripremljeno je i prilagođeno vrsti i složenosti radnog mjesta za koje se traži odgovarajući kandidat. Uglavnom se testiranje sastoji od testa kognitivnih sposobnosti i upitnika ličnosti.

Psihologijsko testiranje traje u prosjeku 45 minuta te se za njega ne trebate posebno pripremati. Bitno je da imate osigurano mirno mjesto i stabilnu internetsku vezu kako vas ništa ne bi ometalo prilikom testiranja.

Intervju(i)

Kandidati koji su zadovoljili sve kriterije na testiranju bit će pozvani u uži krug selekcije te će primiti poziv na intervju. Često zbog zahtjeva pozicije održavamo i nekoliko intervjua u koje su uključeni stručnjak za regrutaciju i selekciju i/ili nadležni HR partner te menadžer za čiji tim zapošljavamo kandidata.

Intervju je jednako važan za sve sudionike. Za nas je ovo prilika da vam predstavimo našu kompaniju i radno mjesto, kao i našu korporativnu kulturu te saznamo više o vama, vašim interesima, radnom iskustvu, obrazovanju i očekivanjima.

Pismo ponude

Ako ste upravo vi pravi kandidat za nas, a mi prava kompanija za vas – primit ćete službeno pismo ponude putem e-pošte od nadležnog stručnjaka za zapošljavanje ili HR partnera. Pismo ponude sadržavat će sve važne podatke koji će vam omogućiti informirano donošenje odluke o sljedećem koraku vaše karijere!