Karijera

Pogodnosti za radnike

U INA Grupi svjesni smo da su ljudi u organizaciji više od zaposlenika te da u svom životu zauzimaju različite uloge. Upravo zato brinemo o cjelovitoj dobrobiti svojih radnika na radnom mjestu i izvan njega. Možda vam upravo pregled pogodnosti koje trenutačno nudimo svojim radnicima pomogne u odluci o dolasku u naš tim!

Dodaci na plaću

Pokrivamo troškove putovanja na posao i s posla u visini troškova javnog prijevoza do 265,45 EUR mjesečno, a tu su i redovni dodaci za posebne uvjete rada (noćni rad, prekovremeni rad i dr.)

Novčane potpore

Regres, božićnica, uskrsnica, božićni dar za djecu. Pružamo dodatan oslonac i financijsku podršku našim kolegama i u brojnim izvanrednim životnim situacijama.

Vaš radni učinak

Kroz mentorski odnos s rukovoditeljem definirajte svoje poslovne i razvojne ciljeve, te KAKO te ciljeve ostvariti kroz naša Načela uspjeha. Ovisno o poslovnim rezultatima, možete ostvariti i novčani bonus.

Priznanja za uspjeh

Izvanredan doprinos, poseban trud i izvrsne rezultate prepoznajemo i nagrađujemo brojnim internim priznanjima i (novčanim) nagradama.

Dodatno zdravstveno osiguranje

Za viši standard zdravstvene njege osigurali smo vam besplatan sistematski pregled i dodatne specijalističke preglede i dijagnostičke obrade prema preporuci liječnika.

Osiguranje od nezgode

Bez obzira na to gdje se nalazite, u zemlji ili inozemstvu, kod nas ste 24 sata dnevno osigurani od nezgode.

Putno osiguranje

Za bezbrižna poslovna putovanja imamo putno osiguranje s pokrićem u cijelome svijetu.

Godišnji odmor

Najmanje 20 dana godišnjeg odmora, a broj dana raste ovisno o stažu, vrsti posla, broju djece i drugim uvjetima.

Vrijeme za vas

Možete iskoristiti do sedam dana plaćenog dopusta godišnje za rješavanje različitih osobnih prioriteta. Dajemo slobodne dane i za sudjelovanje u humanitarnim, kulturnim ili sportskim akcijama.

Pogodnosti za trudnice i majke

Slobodni dani za prenatalne preglede, stanke za dojenje, pogodnosti partnera na programe edukacija i podrške te na opremu za bebe. Ostanite povezani uz dostavu INA Glasnika na kućnu adresu.

Podrška roditeljima

Čestitamo rođenje djeteta uz novčanu potpuru, osiguravamo slobodan dan za polazak djeteta u vrtić i školu te brojne druge pogodnosti partnera (od kampova i tečajeva do igraonica i dječje opreme).

FORa – fleksibilni oblici rada

Za podršku ravnoteži privatnog i poslovnog života možete koristiti klizno radno vrijeme ili raditi s neke druge lokacije.

beneFIT wellbeing platforma

Za vas pripremamo savjete, preporuke, članke i aktivnosti iz područja cjelovite dobrobiti – zdravih stilova života, osobnih financija, slobodnog vremena te ravnoteže privatnog i poslovnog života.

Zdravlje+

Uz brojne sadržaje i aktivnosti o zdravstvenim temama, na raspolaganju nam je i tim liječnika za savjete o našem zdravlju i zdravlju članova naše obitelji.

bikeZONA

Ako volite biciklom ići na posao, možete pronaći parkirno mjesto na sigurnom i suhom. Neizostavna su i biciklistička druženja s kolegama.

INA Akademija

Na internoj platformi znanja imate na izbor i do 20 edukacija mjesečno. Ako ste spremni dijeliti svoju stručnost s drugima, pridružite se našem timu internih trenera.

Stručni i osobni rast i razvoj

Ulažemo u kontinuirani razvoj naših radnika. Iskoristite priliku sudjelovati na predavanjima i treninzima s internim i vanjskim stručnjacima. Imate prijedlog korisne edukacije? Slušamo!

Vaš karijerni put

Na raspolaganju imate brojne edukacije i programe usavršavanja iz područja tehničkih, projektnih i rukovodnih vještina usklađene s vašim interesima i karijernim putem.

Čitaj & dijeli

Imamo pretplatu na vrhunske svjetske časopise te pristup brojnim stručnim knjigama i literaturi. Čitajte gdje i kako želite i budite u toku s najboljim praksama.

Restorani

Naši restorani u ponudi imaju raznovrsna jela za vaše potrebe po pristupačnim cijenama. Tu je i kutak za vaš ručak u kojem možete uživati u obroku koji ste sami pripremili kod kuće.

Kratki predah

Na našim lokacijama kratki predah uz razgovor s kolegama možete imati uz kavu, čaj ili sok. U sjedištu uživajte u ukusnim i kvalitetnim Fresh Corner proizvodima.

Pogodnosti za radnike

Po želji radnika dogovaramo pogodnosti s partnerima u dvadesetak kategorija: zdravlje, osobna njega, putovanja, osobne financije, sport i fitness, kultura, gastro ponuda, pogodnosti za roditelje, kućni ljubimci i dr.

INA Klub volontera

Mi znamo da je zajedno lakše. Želite li kao aktivan dio zajednice brinuti o drugima i biti dio promjene, to možete zajedno s nama.

Budućnost rada i tehnologija

Najnovije tehnologije i procesi pomažu nam ostvariti strategiju usklađenu s vodećim svjetskim praksama. Moderni digitalni alati omogućavaju nam rad i suradnju s kolegama iz cijele MOL Grupe.

Međunarodna mobilnost

Pružamo mogućnost sudjelovanja u programima međunarodne mobilnosti. Ako za to postoji poslovna potreba, otvaraju se mogućnosti rada u svim članicama INA i MOL Grupe.