INA sudjelovala na sajmu ACMT Career Education Day

INA- Industrija nafte, d.d. sudjelovala je na sajmu karijera „Career Education Day” u Dubrovniku, koji je jučer održan u hotelu Excelsior  u organizaciji Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju.  Događanje je svečano otvoreno govorom predsjednika i dekana, g. Dona Hudspetha, nakon čega su uslijedile prezentacije studenata i kompanija koje sudjeluju na sajmu.

Na ovom tradicionalnom sajmu karijera, koji se organizira s ciljem profesionalnog usmjeravanja studenata i pružanja potrebnih informacija koje će im pomoći u planiranju njihovih karijera, INA je okupljenima predstavila poslovne prakse u Ini te programe i inicijative usmjerene na studente i mlade stručnjake. Naglasak je bio na Growww programu zapošljavanja pripravnika, za koji su studenti iskazali velik interes te kroz interakciju s Ininim predstavnicima saznali odgovore na dodatna pitanja koja su ih zanimala.  Uz Inu, studentima su se predstavile i ugledne tvrtke kao što su Atos, Styria International,  Coca-Cola, ALH–Adriatic Luxury Hotels, MICROS Fidelio Hrvatska i ostali.

U ožujku, predstavnici Ine prezentirali su  programe studentima na fakultetima u Zagrebu i Osijeku pa su tako 15. ožujka studenti Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije imali priliku saznati više o inicijativama i programima za mlade stručnjake, a studenti Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta 20. ožujka, dok je  na osječkom Elektrotehničkom fakultetu predstavljanje održano 21. ožujka. Na Ininom štandu predstavljeni su i ovogodišnji Growww program, kao i on-line natjecanje Freshhh te natječaj NajMentor/ica, a studenti su imali priliku razgovarati s Ininim predstavnicima te doznati dodatne informacije koje su ih zanimale. Također, INA je sudjelovala i na ovogodišnjem sajmovima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, koji su održani u Sisku 22. ožujka, u Rijeci 26. ožujka te u Zagrebu 27. ožujka, a na kojima je predstavila mogućnosti zapošljavanja u kompaniji.Priloženi dokument