Otvorene prijave za „Zeleni pojas“

  • I ove godine INA pomaže u očuvanju okoliša i prirode
  • Program je namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim obrazovnim ustanovama, parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj
  • INA misli zeleno! Pretvorimo zajedno ideje u stvarnost!

Zagreb, 11. travnja 2016.- S ciljem širenja svijesti o važnosti očuvanja okoliša, INA i u 2016. nastavlja s programom „Zeleni pojas“, u sklopu kojeg će sufinancirati ekološke projekte poput pošumljavanja, edukacije o ekologiji, uređenja zelenih površina, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka te druge aktivnosti u području zaštite okoliša i prirode.

Od prijavljenih projekata očekuje se visok stupanj kvalitete i pripremljenosti, kao i mogućnost uključivanja Ininog Kluba volontera u realizaciju projekta. Osim toga, prijavljeni projekti moraju biti realizirani u roku od 6 mjeseci nakon odobrenja sredstava, dok  kandidati koji se prijavljuju za program moraju, financijski ili materijalno, pridonijeti s 20% od ukupnog proračuna namijenjenog za projekt. Odluku o odabiru projekata donijet će stručna komisija dok će jedan projekt odabrati naši fanovi na Facebooku.

Sve organizacije civilnog društva i javne obrazovne ustanove svoje ideje i projekte imaju priliku podnijeti na natječaj koji je otvoren do 13. svibnja. Svi detalji o uvjetima natječaja i potrebnoj natječajnoj dokumentaciji, kao i projektima koji su odabrani na natječaju iz 2015., dostupni su na stranici www.ina.hr/zelenipojas.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument